Ruoka, se täällä alkaa kiinnostaa (ihan kuin ei olisi kiinnostanut aikaisemminkin vähän liikaa.)Vaikka elänkin perheessä, jossa ei käytetä lainkaan vehnää tai maitoa, olen päässyt patonkien ja crêpesien makuun. Viiniin en koske (no ehkä vähän roséa...), suklaata olen aina syönyt kuin leipää, ja macaronit menivät ensimmäisellä kerralla pipariksi. Ja juustot. Ah!
Ranskassa joka paikasta löytyy tupakkaa sekä CREPERIE. Ja Annecysta myös jäätelöä. Kun Suomessa yön pikkutunneilla oksennat kebabin katkuisen toriaukean vasempaan laitaan, Annecyssa voit saman tehdä tyylikkäämmin jäätelöbaarin kynnykselle. Tosin todennäköisesti saat ikuisen karkotuksen kaupungista, jossa klubeillekin hiivitään kuin varkaat, ettei herätettäisi yläkerrassa nukkuvia asukkaita.
Espresso on hyvää, mutta cafe au lait on hieman liikaa joissakin paikoissa. Cappucinoa en tilaa täällä enää ikinä. Ruoka sen sijaan on mielettömän hyvää. Salaatit, pizzat, pastat ja kaikki siltä väliltä. Kakut, kyllä. Täällä ne osataan tehdä oikein (siis joku osaa).
Pöytätavat on myös hyvä osata. Rotta joutui pöytäkeikan jälkeen jäähylle leikittyään ruoalla. muut olivat kiltisti.
To be continued...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti